Ons bedrijf

ONS BEDRIJF


Wij verzorgen recycling voor (metaalhoudende) chemische / industriƫle afvalstoffen en veel verschillende bijproducten.
METCHEM regelt al het benodigde milieutechnische papierwerk en verzorgt alle formaliteiten voor wereldwijde verzending van gebruikte katalysatoren of chemische afvalstoffen.

METCHEM is al meer dan 20 jaar de internationale specialist voor de recycling van alle soorten afgewerkte katalysatoren uit chemische en petrochemische industrie.
Wij kopen wereldwijd verschillende typen (edel)metaalhoudende afgewerkte katalysatoren, in vaste of vloeibare vorm. Deze gebruikte katalysatoren bevatten metalen zoals bijvoorbeeld palladium, platina, zilver, nikkel, molybdeen, koper, kobalt, wolfraam, zink, etc.

Naast recycling van gebruikte katalysatoren heeft METCHEM ook een handelsafdeling die zich focust op grote hoeveelheden oliegerelateerde bijproducten.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hof van Twente, Nederland. Dankzij ruim 20 jaar ervaring kan METCHEM haar diensten afstemmen op iedere unieke wens van de klant.
Onze kracht is het aanbieden van een totaaloplossing toegespitst op uw wensen. Wij bieden een all-in oplossing inclusief het transporttraject van deur tot deur.

Deze all-in oplossing minimaliseert uw inspanningen en risico's en maximaliseert tegelijkertijd de efficiƫntie van terugwinning, met inachtneming van de relevante milieuwetgeving. Onze expertise stelt ons in staat om de beste technologische en financieel meest aantrekkelijke oplossing te bieden.

Het multidisciplinaire en meertalige team van METCHEM verzorgt alle benodigde werkzaamheden en biedt zo onze unieke all-in oplossing.
We zijn bekend met complexe regelgeving en kennisgevingen voor grensoverschrijdende zendingen (volgens EG: 1013/2006) en wereldwijde exportvergunningen.

Uw materialen zijn bij ons in de beste handen.


ONZE GESCHIEDENIS


ONZE LOCATIES

Hoofdkantoor
Hof van Twente, Nederland

Kerkstraat 21

7471 AE Hof van Twente

The Netherlands

Tel.: +31 (0)547 27 27 76

Metchem GmbH
Europark Laar

Germany

Metchem BV
Goor, Nederland

Breukersweg 14

7471 ST Goor

The Netherlands

Metalchemic Recycling International BV
Europark Coevorden

The Netherlands

Wilt u materialen laten recyclen? Neem contact met ons op!

Het maakt niet uit welke materialen u beschikbaar heeft. Van gebruikte katalysatoren die (edel-)metalen bevatten, tot lastigere afvalstromen zoals vloeibare materialen, (on)gevaarlijke slibben en olie-bijproducten. Neem contact met ons op en wij stellen de mogelijkheden vast die we u kunnen bieden.