SOLUTIONS FOR

ONZE ALL-IN OPLOSSING

Introductie

METCHEM is gevestigd in Hof van Twente, Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de recycling van uw gebruikte katalysatoren, industriële afvallen, bijproducten en residuen.

Ons hoofddoel is het combineren van de meest aantrekkelijke commerciële condities met de meest milieuvriendelijke oplossingen. Wij zorgen ervoor dat alle restmaterialen verwerkt worden middels gerenommeerde technologieën met volledige naleving van betreffende (inter-)nationale milieuwetgeving.

We bieden een all-in oplossing met minimale inspanningen voor de producent van het materiaal.

Lees meer

METCHEM is opgericht in 1999, gespecialiseerd in hoogwaardige recycling van industriële afvallen.

In 2005 breidde METCHEM haar activiteiten uit met de recycling van gebruikte katalysatoren. Sindsdien is katalysatorrecycling een belangrijk deel van METCHEM's werkzaamheden.

De groeiende bedrijfsactiviteiten op gebied van recycling van olie-bijproducten, -residuen en -afvallen heeft geleid tot de vorming van een zelfstandig bedrijfsonderdeel in 2012. 

Zes jaar later breidde METCHEM haar portfolio uit richting de farmaceutische industrie, door het aanbieden van recycling van farmaceutische materialen zoals cytostatica. 

Waar Metchem sterk in is

Recycling Metchem is internationaal gespecialiseerd in de recycling van chemisch en industrieel afvalmateriaal en de verschillende bijproducten. Producten als gebruikte katalysatoren, (bij)stromen van olieproductie en industriële afvallen worden door Metchem milieuvriendelijk gerecycled of verwerkt. Katalysatoren Bij Metchem zijn we sterk in de recycling van gebruikte, ongebruikte en geregenereerde katalysatoren. Bij de recycling van uw materialen zorgen we er voor dat we dit op een milieuvriendelijke manier doen. Met name onze opties voor katalysatoren met metalen als Nikkel, Molybde

read more

Chemisch & industrieel afval

Al ruim 20 jaar is Metchem de specialist voor recycling van alle soorten katalysatoren uit de chemische en petrochemische industrie. Om dit in goede banen te leiden, zorgen wij voor alle verplichte milieutechnische papieren en vergunningen. Daarnaast zorgen we voor de juiste formaliteiten en kennisgevingen om katalysatoren en chemische afvalstoffen wereldwijd te kunnen transporteren. Zo kunt u zich focussen op het produceren van uw product. Bij Metchem zijn we sterk in de verwerking en recycling van chemisch en industrieel afvalmateriaal. Gebruikte katalysatoren, stromen van olieproducten en i

read more

Metchem Bin Verhuur

Bent u op zoek naar een veilige manier om uw chemische afval te bergen? Bij Metchem hebben we onze services uitgebreid door te investeren in 2,5m3 katalysator bins om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Onze nieuwe bins voldoen aan de welbekende industriestandaard en maken deel uit van onze all-in oplossing voor katalysator-recycling. All-in-oplossingMet onze all-in oplossing is Metchem uw enige aanspreekpunt voor het volledige recyclageproces: bins, papierwerk, vergunningen, transport, analyse en recyclage. Neem contact op met uw contactpersoon bij Metchem voor meer informa

read more

Wilt u materialen laten recyclen? Neem contact met ons op!

Het maakt niet uit welke materialen u beschikbaar heeft. Van gebruikte katalysatoren die (edel-)metalen bevatten, tot lastigere afvalstromen zoals vloeibare materialen, (on)gevaarlijke slibben en olie-bijproducten. Neem contact met ons op en wij stellen de mogelijkheden vast die we u kunnen bieden.