Exporteren van katalysatoren

Afvoer van gebruikte katalysatoren op internationaal niveau? De specialisten van Metchem hebben al meer dan 20 jaar ervaring met de export van katalysatoren vanuit landen over de hele wereld. Ons internationale netwerk van logistieke partners zorgt ervoor dat de logistiek in onze all-in oplossing voldoet aan alle regelgeving voor afvaltransport. Net zo eenvoudig als het lokaal afvoeren van gebruikte katalysatoren, maar dan met de meest concurrerende voorwaarden van Metchem.

Het transport van uw (afval)materialen wordt indien gewenst door Metchem georganiseerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving. We verzorgen al het transport over de weg, het spoor of de zee door samenwerking met gespecialiseerde transportpartners. Opslag (ook van gevaarlijke afvalstromen) bij volledig vergunde opslagplaatsen zijn beschikbaar indien gewenst. Onze logistieke afdeling gaat op een veilige en verantwoordelijke wijze om met uw materialen, met inachtneming van de ADR- of IMO-wetgeving. Zij houden rekening met specifieke wensen waardoor we altijd de beste transportoplossing kunnen bieden voor uw materiaal. Neem contact met ons op indien u materialen heeft die recycling behoeven en wij zullen alle benodigde regelingen treffen.

Wilt u materialen laten recyclen? Neem contact met ons op!

Het maakt niet uit welke materialen u beschikbaar heeft. Van gebruikte katalysatoren die (edel-)metalen bevatten, tot lastigere afvalstromen zoals vloeibare materialen, (on)gevaarlijke slibben en olie-bijproducten. Neem contact met ons op en wij stellen de mogelijkheden vast die we u kunnen bieden.