All-in recycling service

Tijdens uw turnaround is er een veelheid aan taken die moeten worden uitgevoerd. Metchem kan uw proces vereenvoudigen met services voor uw (gebruikte) katalysatoren, vanaf het moment van productie tot de uiteindelijke recycling. Al meer dan 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in de recycling van nieuwe, gebruikte en geregenereerde katalysatoren. Wij bieden een unieke all-in oplossing, met minimale inspanning voor u en maximaal resultaat.

Bij Metchem zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden van nuttige toepassingen voor uw gebruikte katalysatoren, industriƫle afvallen, bijproducten en residuen.

Dankzij ons grote en groeiende internationale netwerk bieden wij milieuvriendelijke en financieel aantrekkelijke oplossingen voor de recycling of verwerking van materialen als:

  • Gebruikte katalysatoren
  • (Bij-)stromen van olieproductie
  • IndustriĆ«le afvallen (slibben, assen, filterkoek, farmaceutisch afval, slakken, etc.)

Wilt u materialen laten recyclen? Neem contact met ons op!

Het maakt niet uit welke materialen u beschikbaar heeft. Van gebruikte katalysatoren die (edel-)metalen bevatten, tot lastigere afvalstromen zoals vloeibare materialen, (on)gevaarlijke slibben en olie-bijproducten. Neem contact met ons op en wij stellen de mogelijkheden vast die we u kunnen bieden.