Monster afname

De uiteindelijke vergoeding voor een gebruikte katalysator hangt samen met het vast te stellen metaalgehalte. Hierdoor zijn correcte en representatieve monstername en -analyse van groot belang. Een aantrekkelijke offerte ontvangen is één ding maar de garantie hebben dat u als klant ook daadwerkelijk betaald krijgt, conform de exacte hoeveelheid metaalinhoud, is bij Metchem net zo vanzelfsprekend. Hiermee wil Metchem zich graag in de markt onderscheiden. Wanneer een monster wordt genomen, is het belangrijk te weten dat het representatief is voor de partij. Wanneer materialen worden geanalyseerd, moeten de juiste analysemethoden worden gebruikt. 

De all-in oplossing van Metchem omvat volledig representatieve bemonstering en daaropvolgende analyse door gecertificeerde laboratoria. Dit garandeert dat elke kg waardevolle inhoud wordt gecompenseerd.  

Wilt u materialen laten recyclen? Neem contact met ons op!

Het maakt niet uit welke materialen u beschikbaar heeft. Van gebruikte katalysatoren die (edel-)metalen bevatten, tot lastigere afvalstromen zoals vloeibare materialen, (on)gevaarlijke slibben en olie-bijproducten. Neem contact met ons op en wij stellen de mogelijkheden vast die we u kunnen bieden.