Metchem Katalysator Bins

Bent u op zoek naar een oplossing om het ontladen van katalysatoren efficiƫnter te maken? De katalysator bins van Metchem zijn het antwoord. Wij hebben onze services uitgebreid door te investeren in 2,5m3 katalysator bins om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Deze bins zijn UN-gecertificeerd en overtreffen de in de industrie bekende standaard. De bins maken deel uit van onze all-in oplossing voor katalysator-recycling. Met een inhoud van 2,465m3 (83 ft3 ) bieden ze een hoge efficiƫntie in vergelijking met vaten of bigbags. De huur van de bins maakt deel uit van onze unieke All-in oplossing.

Met onze all-in oplossing is Metchem uw enige aanspreekpunt voor het volledige recyclageproces: bins, papierwerk, vergunningen, transport, analyse en recyclage. Neem contact op met uw contactpersoon bij Metchem voor meer informatie over onze all-in oplossing met onze eigen bins.

Wilt u materialen laten recyclen? Neem contact met ons op!

Het maakt niet uit welke materialen u beschikbaar heeft. Van gebruikte katalysatoren die (edel-)metalen bevatten, tot lastigere afvalstromen zoals vloeibare materialen, (on)gevaarlijke slibben en olie-bijproducten. Neem contact met ons op en wij stellen de mogelijkheden vast die we u kunnen bieden.